Παρασκευή 13 Απριλίου 2007

ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΨΗΛΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ....

Ισως αναρωτηθεί κάποιος, καλά αυτοί οι ανένταχτοι αρέσκονται να γελιοποιούν τα πάντα? Δεν υπάρχει φαντασία μέσα τους? Τόσο τυφλοί είναι στο κόσμο του ανεξήγητου? Τόσο χοντροκομένοι?

Λοιπόν οι ανένταχτοι από μικρά παιδιά θέλοντας και μη και για λόγους που θα μας επιτρέψετε να κρατήσουμε δικούς μας, είδαν πολλά και θαυμαστά.

Κινδύνεψαν πολλές φορές να λαλήσουν.
Τι έγινε και σήμερα το χουν ρίξει στο γέλιο? Λετε να είναι τυχαίο και χωρίς σημασία συνήθειο?

Οι ανένταχτοι σαν παιδιά «του ασύνδετου χρόνου» κάποια στιγμή επέλεξαν με ποιόν θα πάνε και ποιόν θ’αφήσουν ότι και να κόστιζε αυτό.

Επειδή από πολύ μικρά δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως στο καλό είχαν προκύψει ορισμένα αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς καμμιά τύψη από όσους τα καλλιέργησαν, αποφάσισαν να στρώσουν τους χάρτες στο τραπέζι και να σχεδιάσουν το μεγάλο ταξίδι με τα εργαλέια τα δικά τους, κι όχι με δανεικά.

Οι ανένταχτοι ήταν εκείνο το μικρό παιδάκι που δεν καταλάβαινε γιατί ο σατανάς που του έλεγε ο παπάς ότι θα τον ξορκίσει ήταν μια εύλογη πραγματικότητα (!!!!!!) ενώ ο κακομοίρης ο Ιούλιος Βερν ονομαζόταν συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας (!!!!!!)

Οι μικροί ανένταχτοι λοιπόν ξενυχτάγανε με τις περιπέτειες του κάπταιν Νέμου, πηγαίνανε ταξίδι στη σελήνη, ονειρευόντουσαν τη σφίγγα των πάγων και άρχισαν να αμελούν (άτακτα παιδιά.....) τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.

Από κει κι υστερα ξεκινάει μια μακριά και πονεμένη όπως λέμε ιστορία, που σήμερα σίγουρα (σας το βεβαιώνω) τους δίνει το δικαίωμα (το παίρνουν και μόνοι τους άμα λάχει) να μπορούν να σαρκάζουν, να λένε χοντροκομμένα ανέκδοτα και να δέχονται επίσης χαμογελώντας το γεγονός μπορεί να μοιάζουν άξεστοι , αστοιχείωτοι, και με έλλειψη φαντασίας!!!!!!!

Παντως για να φτάσεις στο κέντρο της γης απαγορεύονται δια ροπάλου οι γόβες στιλέτο γιατί την έβαψες!! Ενώ αντίθετα για να φουσκώσεις τα μυαλά των ανθρώπων με σαβούρες δεν χρειάζεται τίποτα απολύτως. Λίγη καλή διπλωματία και καλές δημόσιες σχέσεις. Απλά.

4 σχόλια:

Vril είπε...

Αυτό με τη "γόβα στιλέτο" είναι όλα τα λεφτά .... !!!

Vril είπε...

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=8806&whichpage=25&ARCHIVE=#top

Gretel, άφησες αναμμένο το φώς και καίει τζάμπα....

Αλλά ο τελευταίος που θα φύγει από το κάστρο ας κλείσει και την πόρτα...


χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

"Θέλουν και οι ανένταχτοι μια καλή παρέα που και που, ε; Κάτω από ορισμένες συνθήκες μπορούν να συμπορεύονται."
[Από το θεατρικό "Οι Ανένταχτοι Περικυκλωμένοι και η Ιερά Έξοδος του Ιστολογίου"]

vasiliskos είπε...

Η γόβα στιλέτο, μη νομίζεις, δείχνει την κακία μου για το γυναικείο φύλλο και όλες αυτές οι κίνησεις μου να κάνω την έξυπνη. Κατάλοιπα ενός βασανιστικού κόμπλεξ κατωτερότητας που με διακατέχει από τότε που ήμουν μικρή και θλιμένη. Το κομπλεξ της Μαρίας της άσχημης:)Αφού δε με παίζει κανένας θα τους δείξω εγώ!!!

Για το θεατρικό έργο.. εκ των πραγμάτων -ανένταχτοι λέγονται- συμπορεύονται με τους ανένταχτους και περικυκλωμένους επίσης.

Οσο για το αν θέλουν παρέα? Υπάρχει ανένταχτος που να μην έχει παρέα? Αφού μπορεί και δίνει τη δική του ετυμολογία στις λέξεις. Αν παρέα δεν υπάρχει θα την εφεύρει:)