Πέμπτη 5 Απριλίου 2007

ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΧΑ...

Μια και μιλάμε για το πνεύμα της ανάστασης, ας θυμηθούμε γιατί δεν μπορούμε να το συλλάβουμε αυτό το πνεύμα ... ( ο κατάλογος που ακολουθεί είναι ελάχιστος μπροστά στην ποικιλλία των αμαρτημάτων μας, αλλά είναι κλασσικός σταθερή αξία)

Απληστία
αυτή είναι η μάννα δεν τη κουνάει κανείς από τη θέση της!!!! Τόσο κόπο κάναμε να τη διατηρήσουμε στη ζωή τη γρια γκιόσα, τι έτσι θα την εγκαταλείψουμε επειδή είναι ανάσταση. Για σας παρακαλώ τη μάνα μας και τα μάτια μας. Χωρίς αυτήν τι θα ήμασταν βρε, ένα κάτι που δεν αποζητάει τίποτα!! Μια σκέτη μιζέρια!

Λαιμαργία
Ευτυχώς γι αυτήν δεν έχω πρόβλημα αναλύσεων θα τραβήξω ένα βιντεάκι την ημέρα του Πάσχα!

Νωθρότητα
Ούτε εδώ έχω πρόβλημα θα τραβήξω ένα βιντεάκι στην επόμενη επίσκεψή μου σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία

Οργή
αυτή εντάξει κοντρολάρεται, έχουν βγει αρκετά ντραγκς σχετικά – τηλεόραση π.χ. Και κατευθύνεται και όπως θέλουμε. Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε η οργή. Κοιμάται κάτι 24ωρα και μετά πετιέται φρέσκια φρέσκια! Και βαράει ότι βρει πρώτα από όλα το κεφάλι της!

Φιλαυτία
εντάξει αυτή εξαλείφθηκε ευτυχώς ουδείς την έχει πλέον!!!! Θυμάμαι τα παλιά χρόνια όταν είχαμε ένα εγωισμό μια περηφάνεια τι γινοτανε στο κόσμο ευτυχώς τώρα σιγά σιγά έχει εξαληφθεί εντελώς!!!!!!

Λαγνεία
τι ναναι αυτό τι ναναι αυτό... μου διαφεύγει.. έχει σχέση με το τραγούδι του Μαργαρίτη στο καθρέφτη σου κοιτιέσαι και μονάχη σου αγαπίεσαι?....

Φθόνος
Ξου ξου ξου να σου βγει το μάτι! Να μπει ο διάολος μέσα σου και ναναι και τσαγκάρης! Να σου χαράξει ο κωστάκης της κυρα Νίτσας το αμάξι μόλις το αγοράσεις! Και τόσα άλλα πανέμορφα (γιατί είναι αμάρτημα? Εκτός του ότι είναι σπάνιο – ποιος φθονεί τ ον άλλο? Κανείς – είναι και χαριτωμένο! Δημιουργικό!




Τριγυρίζοντας στο δίκτυο διάβαζα μια συζήτηση πολύ ενδιαφέρουσα και γράφω παρακάτω την γενική σύνοψη της συζήτησης.
«τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα του ....ιντερνετ!» (ασχολίαστα γιατί δε φτάνει το μυαλό μου μέχρι εκεί!!)

1)ανισότητα
2)εμπορική εκμετάλευση και κατάχρηση στην πληροφόρηση
3)κίνδυνος για παραβίαση του ιδιωτικού απορρήτου
4)διάσπαση των κοινοτήτων
5) στιγμιαία πρόχειρα δημοψηφίσματα και παρακμή της δημοκρατίας
6) τυραννία εκ μέρους των ελεγκτών πρόσβασης
7) απώλεια της αξίας της κοινωνικής ευθύνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: