Πέμπτη 17 Μαΐου 2007

ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΟΛΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ?

Πόσα χρόνια πάνε από τότε που το σεξ άρχισε να γίνεται "επιτρεπτό"? Δεν είναι τόσα πολλά αν συγκρίνει κανείς το πόσο καιρό δεν ήταν.. Λίγες γενιές πριν υπήρχε ακόμα η παρθενιά σημαία. Λίγες γενιές μετά αυτή τη μικρή λεξουλα "σεξ" δεν ξέρει κανείς πως να τη χρησιμοποιήσει.

Τα κερδίσαμε όλα. Η σεξουαλική επανάσταση έγινε πραγματικότητα και τώρα τι?
Στην εποχή του ασύστολου καταναλωτισμού το σεξ μπήκε κι αυτό στη τελική ευθεία. Τα κάναμε όλα, τα είδαμε όλα, τα απαιτήσαμε όλα.. ωραία. Χορτάσαμε.

Τι θα εφεύρουμε τώρα για να ξεπεράσουμε τον "αυτοευνουχισμό" μας? Η κοινωνία έγινε ένα απέραντο μπουρδέλο στη κυριολεξία. Και τώρα πρέπει να βρούμε τρόπο να συμμαζέψουμε το ψυχικό μας νταβατζιλίκι. Κομματάκι δύσκολο ε?

Πρέπει να επαναφέρουμε τα παιδιά σ'εκεινο το λεπτό σημείο του ονειρεύομαι-επιθυμώ-λειτουργώ γιατί η κατάσταση λειτουργεί ως τη βρίσκω-κάνω ένα στα πεταχτά-βαρυέμαι.

Κάποιος που έχει αποκτήσει ένα πακτωλό χρημάτων και έχει ικανοποιήσει όλα του τα βίτσια κάθεται σκεφτικός και λέει τι στο διαολο να κάνω για να βγω από τη πλήξη μου.
Μια γενιά που την μετέτρεψαν σε φιλόδοξη πουτάνα που της πασάρανε τη ψυχανωμαλία για εξέλιξη, που τη βιάζουν από παντου σε καθημερινή βάση, που θα βρει το δρόμο να ερωτευτει ξανά τη ζωή και τον έρωτα?

Κορίτσια ανοίγουν τα πόδια γενικώς και αγόρια προσπαθουν να εισέλθουν στους βαριεστημένους κόλπους επίσης γενικώς. Το βιντεάκι του ανηψιού είναι η live προέκταση της αυνανιζόμενης φαντασίας...

Σεξ ε και?

Δεν υπάρχουν σχόλια: