Σάββατο 9 Ιουνίου 2007

ΠΡΩΙΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!

Τι τις θέλω αυτές τι πρωινές εκπομπές αφού ξέρω ότι βλάπτουν σοβαρά τη ψυχραιμία μου!
Χαζεύω στο mega μια συζήτηση όπως οι δεκάδες βέβαια που θα γίνονται αυτές τις μέρες αν ο παπατσκάκαλος μπορεί να εκλεγεί ή όχι.
Εντάξει τα γνωστά μπλα μπλα τα άντεξα χωρίς παρνέργειες. Εκεί όμως που πέφτουν στο τραπέζι για το αν μπορεί ή όχι και φέρνουν διάφορα παραδείγματα φθάνουν και στο θέμα Μακάριος οπότε εκεί ακούγεται η εξής φράση...
"ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΕΘΝΑΡΧΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ.."
Τώρα ζάλη ήταν αυτό που μουρθε, κρίση ψιλοπανικού, δεν ξέρω ίσως έχω διαβάσει πολλές ιστορίες τρόμου, έχω δει πολλές ταινίες απειλητικές... ίσως ναναι και η ηλικία που μετά από μερικά χρόνια μόλις ακούς κάτι κουδούνια βαράνε στ'αυτιά, πάντως έπαθα ένα κάτι.
Εφυγα πιο μακριά από το θέμα το αρχικό και ταξίδεψα στα βουνά της τρέλλας!!!!
Πρέπει να κάνω μια θεραπεία απόσβεσης μνήμης γιατί η μόνη μου ελπιδα για το μέλλον είναι να νομίζω ότι όλα τα βλέπω για πρώτη φορά έτσι θα αντέχω καλύτερα ότι συμβεί..
Πάντως επειδή μετά τη φράση που έκανε πρωινό άγριο σεξ με τη μέρα μου το mega θα συνεχίσει με το θέμα τα λεφτά που εκλάπησαν θα καλυφθούν από το δημόσιο οπότε ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙ
Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ ΜΟΥ!!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΩΤΕ ΗΣΥΧΑ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΑΚΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ????
ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ???
ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ??????


Και μη λάβω κανένα έξυπνο μειλ όπως κατά καιρους έχει συμβεί με διάφορες αηδίες γιατί δεν υπάρχει λόγος. Οπως βλέπετε ένας άσημος πολίτης είμαι και ένας άσημος μπλογκίστας. Δεν είμαι ύποπτο στοιχείο. Ούτε έχω καμμιά δύναμη να επηρρεάσω κανέναν. Μη φοβάστε γραφική και επαναλαμβανόμενη είμαι.Αράχτε.

Υποπτη έχει γίνει η ζωή μου που τη κυνηγάνε από πόρτα σε πόρτα και φωνάζω! Χεσμένη μ'εχουνε όλοι και το ξέρω αλλά με τα σκατά στη μούρη το ελάχιστο που μπορεί να κάνει κανείς για την αξιοπρέπεια του είναι να φωνάξει ότι ΒΡΩΜΑΝΕ!!

1 σχόλιο:

johnnie be good είπε...

"να δεις που καποτε, θα μας πουνε και μαλακες,
να δεις που καποτε θα μας πουνε και χαζους".

και με το δικιο τους οι ανθρωπες...