Δευτέρα 9 Ιουλίου 2007

ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ? ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ...

Φίλοι όσοι διαβάζετε αυτό το μπλογκάκι, ένα από τα τόσα στη απέραντη μπλογκόσφαιρα, μερικούς τους ξέρω ίσως κάποιους όχι, έχω να σας πω ότι μάλλον κάποιος είδε και ζήλεψε τη τρομερή μου άνεση που έχω στη ζωή, ξέρετε λεφτά, ιδιωτικά αεροπλάνα, υπηρέτες, ιδιόκτητα νησιά, άνεση γενικώτερα, χωρίς προβλήματα και είπε να με ματιάσει να ζοριστώ κι εγώ λιγάκι. Να μην είμαι τόσο άνετη χωρίς προβλήματα (εδώ γελάνε αλλά φοβάμαι και να γελάσω...)

Μερικές φορές η πλάκα είναι ότι όταν συμβαίνουν πράγματα πολύ σοβαρά συνέχεια βρίσκουμε ένα τρόπο και αντέχουμε, κι έρχεται μια μαλακία, ένα ηλίθιο γεγονός και το μυαλό πεισμώνει. Αρνείται να δεχτει το γεγονός. Λέει... πάλι? κι άλλη γκαντεμιά? Αισθάνεσαι σαν να σου συμβαίνει κάτι έτσι επίτηδες σαν κάποιος να τσαντίστηκε πολύ μαζί σου και σου δίνει μια χαστούκα έτσι για να σου κόψει τη μαγκιά.

Θα επανέλθω. Τώρα το μυαλό κόλλησε. Θα χαζεύω τα μπλογκάκια σας έτσι σαν να μαθαίνω τα νέα των φίλων. Που θα πάει θα περάσει κι αυτό.

Εις το επανειδείν. Οπως λέει κι ένας φίλος... έχω περάσει και καλύτερα.

Βάλτε σκόρδα στα μπλογκ. Να μην σας ματιάσουν. Να μείνει και κάποιος να τα λέει....

1 σχόλιο:

Chlebouras είπε...

Eλπίζω να είσαι καλά και να επανέλθεις γρήγορα. Σμβαίνει καμμιά φορά να είναι μέρες, η σειρά ημερών, που πολλά πάνε στραβά -που θα παέι, θα περάσει κι αυτό!