Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Α.Ε.


Δημιουργούμε με προοπτική να... Βοήθηστε με να καταλάβω κάτι... Τι ακριβώς εννοούμε με τον όρο «προοπτική»? Σχεδιάζουμε το μέλλον του λαού με προοπτική να...
Μπορείτε να μου εξηγήσετε σας παρακαλώ τι ακριβώς είναι αυτή η προοπτική? Γιατί την ομώνυμη εταιρεία διανομής ταινιών τη ξέρω τη δική σας τη προοπτική είμαι λιγάκι πτωχή τω πνεύματι για να πιάσω τη τεράστια άπλα της.
Καλέ κύριοι σε ποιόν ακριβώς πρέπει να απευθυνθούμε για να απαιτήσουμε κάτι καλύτερο για το μέλλον? Μήπως μπορείτε να μου δώσετε κανένα ονοματεπώνυμο? Κανένα τηλέφωνο?

Παρακαλώ μην υποτιμάτε πλέον τη νοημοσύνη μας. Μην υποτιμάτε το γεγονός ότι μερικοί από εμάς ειλικρινά υποφέρουν, όχι από φτώχια, όχι από βάσανα ή ζόρια, υποφέρουν από ένα έντονο συναίσθημα σιχασιάς.
Αν μπορείτε κάντε έναν διαχωρισμό όταν μιλάτε από τα μπαλκόνια σας. Πείτε τώρα ο λόγος μου απευθύνεται σε όσους θέλουν να ζουν με παραμύθια και να χτυπάνε τα δυό τους χέρια χαρωπά, στη συνέχεια σε μια κλειστή συγκέντρωση σε κάποιο κλαμπάκι μπορούν να έρθουν δυο τρεις φίλοι να πούμε και την αλήθεια.

Ποια σχέδια μωρέ? Ποιά προοπτική?
Που μ’εχετε δεμένη χειροπόδαρα χωρίς να μπορώ να βρω φως πουθενά. Γιατί αν ήσουν ένας τύραννος, ένας κατακτητής, ένας αιμοσταγής δικτάτορας, ένας κάποιος που μ’εχει κολλήσει σ’ενα τοίχο και με χτυπάει αλύπητα, ένας που ξέρω το πρόσωπό του και τη σκατοψυχή του θα με είχες κάνει αγρίμι και θα σου βγαζα τα μάτια.

Τώρα μωρέ τι να παλαίψω?

Τη ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Α.Ε. με τους σχεδιασμούς της μάρκετινγκ για τα media plan της των επόμενων 50 χρόνων?
Τι να πολεμήσω? Τους ανθρώπους που δεν πρεσβεύουν ούτε πατρίδα, ούτε γλώσσα, ούτε συνείδηση, ούτε τους νοιάζει που ανήκουν και με ποιόν αρκεί να είναι ανοδικοί οι πίνακες των πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο?

Η γη των ζωντανών νεκρών γύρω γύρω και το νησί του παραδείσου μες τη μέση που έχετε στρώσει τη κωλάρα σας.
Πέντε ψίχουλα στο σκύλο για να κουνάει την ουρά του και η προοπτική του να γίνουν τα ψίχουλα από πέντε ...επτά!!

Περιφέρετε τη δημοκρατία σας βόλτα με το καροτσάκι στη λαική του τίποτα για να ρίξετε μες το καλαθάκι δυο ελπιδούλες, μια υποσχεσούλα, ένα ονειρούλι, μια ψιλομιζερίτσα, ένα λιγουλάκι από το ελάχιστο και να το ονομάσετε ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ.

Α ρε μπαγάσες ανώνυμοι και απρόσωποι. Φτιάξατε τη καλύτερη κάστα ανθρώπων που θα μπορούσατε να φανταστείτε για τα μέτρα σας.
ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
Φτιάξε έναν υπάλληλο κι ύστερα θα κάθεσαι.... δεν έχει σημασία τι ακριβώς επάγγελμα θα κάνει, έτσι κι αλλοιώς υπάλληλος της ΖΩΗΣ Α.Ε. θα είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: