Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΩΡΙΝΗ ΚΛΕΙΣΑΜΕ!

Σ'αυτή τη χώρα πόσος είναι ο πληθυσμός μας ? 9 , 10 εκατομύρια?
Αν από αυτά βγάλουμε κάθε πολίτη (ανώνυμο ή επώνυμο) που "έχει κάνει τη λαδιά του" στη σύγχρονη Ελλάδα δηλ.
Μϊζες από τους πιο "μεγάλους" ως του πιο μικρούς υπαλλήλους υπευθύνους σε κάποια δουλειά που "σηκώνει" μίζες
Φακελλάκια σε διάφορα ποικίλλα επαγγέλματα "για ταχύτερη εξυπηρέτηση υποθέσεων"
Κλέψιμο στα τιμολόγια, Κλέψιμο στο ζύγι, κλέψιμο στο εμπόρευμα,
Κλέψιμο, νόθευμα, κλπ στα τρόφιμα
Κλέψιμο όσον αφορά τη δόμηση, δηλ. από την άδεια δόμησης, τη τοποθεσία, τα τετραγωνικά τη χρήση και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε...
Αν προσθέσουμε και το τομέα μέσα, (διορίστηκα με μέσο, πήρα μετάθεση με μέσο, έφερα το φαντάρο δίπλα στο σπίτι με μέσο, πήρα καντίνα για καφέδες με μέσο, πήρα άδεια για το οτιδήποτε με μέσο....)
Αν προσθέσουμε και τους ψιλοκομπιναδόρους κάθε επαγγέλματος,
Συν τους τοκογλύφους
Συν τα "παιδιά της νύχτας", (νταβατζήδες, εμπόρους ναρκωτικών, λωποδύτες, φονιάδες, μπράβους, )
Συν τους κάθε λογής ανώμαλους (βιαστές, παιδεραστές, νταήδες, εκβιαστές και λοιπές χαριτωμένες ειδικότητες του κλάδου)
Αν κάποιος σήμερα έχει ζήσει ΧΩΡΙΣ
Να έχει "βουτήξει", "κοροιδέψει" "εκβιάσει" "εκφοβίσει" "γλύψει" "προσκυνήσει" "τσιμπήσει"...
και προσπαθεί να επιβιώσει με ένα μισθό, χωρίς μέσα, δεν μπορεί να κάνει πονηριές και ούτε να βλάψει τον πλησίον προς ιδιον συμφέρον....

Πρέπει να αισθάνεται ο απόλυτος ΜΑΛΑΚΑΣ.

Αυτός ο συγκεκριμένος μαλάκας είναι η ονείρωξη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ μαζί ώστε να συνεχίσουν να ελπίζουν σε παραπάνω κέρδη ακόμα.

Είναι ο ηλίθιος υπάλληλος που θα εξυπηρετήσει όλη την ουρά ενώ οι υπόλοιποι πίνουμε μπύρες, είναι ο τίμιος οικογενειάρχης που θα τον τσακώσουμε στη φάκα σε κάθε στραβή που θα του τύχει, είναι ο τίμιος σύζυγος που θα φάει το κέρατος σύνεφο, είναι ο ηλίθιος πατέρας που θα τον ξαφρίσουν τα τέκνα, είναι ο πρώτος στην ουρά του λεωφορείου που τελικά θα μείνει έξω, είναι ο άρρωστος στα επείγοντα που δεν θα βρει κρεβάτι, είναι ο τιμιος ψηφοφόρος που ψηφίζει χωρίς αντάλλαγμα, είναι γενικώτερα εκείνο το ειδος ανθρώπου που δεν ξέρεις αν πρέπει να του σφίξεις το χέρι ή να του ριξεις δυό φάσκελα!!

Είναι οι απλοί τίμιοι (ελάχιστοι) πολίτες που όλοι οι υπόλοιποι απλά αποκαλούν με δυο συγκεκριμένα ονόματα ΚΟΡΟΙΔΟ και ΘΥΜΑ.

Είναι αυτά τα ίδια ανθρωπάκια που ακόμα κι η θρησκεία τους τα εμπαίζει λέγοντας μην ανησυχείς θα κληρονομήσεις τη βασιλεία των ουρανών.

Η κατά τη παλιά κλασσική φράση του Φωτόπουλου (μεταλλαγμένη λίγο) "θα δουλέψεις, θα αγωνιστείς, θα σου βγει η γλώσσα έξω, θα ανέβεις και θα κατέβεις ένα σωρό γολγοθάδες κι ύστερα....
ΘΑ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΕΣΑΙ.......

Θα πρότεινα έτσι για τη τιμή των όπλων, στα δελτία ειδήσεων, επειδή οι ειδήσεις περί κλοπών, παρανομιών, εγκλημάτων και άλλα τέτοια, έχουν γίνει ανιαρές και χωρίς καμμιά έκπληξη, να αφιερώνουν το τελευταίο δεκάλεπτο κάθε βράδυ δείχνοντας τη φάτσα ενός τέτοιου συμπολίτη με μια λεζάντα απλή από κάτω..

ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ...

1 σχόλιο:

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Δε ξερω αν πρεπει να το παινευομαι, μαλλον το αντιθετο νομιζω που νιωθω καπως ετσι.Ειναι εφιαλτικη η υποθεση να ανηκω κι εγω σ αυτο το ειδος των Μ^%$#ων.
Αλλα παλι λεω, αμεσως μολις διαβασα το κειμενο σου και ηδη νιωθω κι εγω Μ&$#κας.Ρε μπας τελικα και δεν ειμαστε τοσο λιγοι?
Μπας κι ειμαστε πολλοι και δεν το ξερουμε?
Αλλα κι αν ειμαστε πολλοι, αυτο ειναι αισιοδοξο και θετικο για την κοινωνια μας ή αντιθετα ειναι ενα σημαδι πως θα συνεχισουμε να πηγαινουμε ως κοινωνια ακομα πιο μεσα στο βουρκο?