Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ!!

Mια θερμή παράκληση στους αγαπημένους εκπροσώπους του τύπου. Ηλεκτρονικού και μη. Σταματήστε βρε παιδιά τις αποκαλύψεις, έστω τα υπονοουμενα γιατί υπάρχει κίνδυνος σοβαρός να πηδήξουμε όλοι από το μπαλκόνι. Κι όχι από αγανάκτηση ή ντροπή ή γιατί έχει ο κουμπάρος βιντεοκασέτα με τα βίτσια μας, αλλά για κάτι πιο απλό.

Πείτε μου πως αισθάνεται ο απλοικός πολίτης που έχει φτάσει σε μια ηλικία (που δεν αντέχουν και τόσο τα νεύρα του) και κάθεται και συλλογίζεται ότι είναι από τους ελάχιστους που δεν τ'αρπαξαν με τον οποιοδήποτε τόπο. Συνειδητοποιεί επι τέλους ότι για δεκαετίες ζούσε και ζει σε ένα κράτος μπάτε σκύλοι αλέστε, όπου ο κάθε τυχάρπαστος μπόρεσε και τα πήρε χοντρά ή ψιλά, όπου σε όλα τη μήκη και πλάτη της χώρας σε κάθε επάγγελμα, θέση, κατάσταση, μπορούσες άνετα να βρεις ένα τρόπο να γίνεις κομπιναδόρος, άνετα να βουτάς χωρίς να τιμωρηθείς ποτέ, κι εκείνος ο έρμος αγωνίζεται ακόμα να κερδίσει τον επιούσιο.

Καταλαβαίνετε πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ αισθάνεται?

Και αυτός ο βασάνης, ενώ οι άλλοι έχουν πάθει πρήξιμο από πάνω μέχρι κάτω από τη πολλή βούτα-μάσα και βασιλεύουν επί της γης, έχει σαν εναλλακτική λύση τη βασιλεία των ουρανών!!!!

Μη του λέτε άλλα ρε παιδιά. Θα μετατράψετε τα τελευταία μπαλκόνια των φτωχών μεροκαματιάρηδων, των αθώων αμνών, εκείνων των αμνών που πιστεύουν ακόμα στην αξιοπρέπεια και το φιλότιμο, σε Ζάλογγο.

Γιατί να κάνεις σφάλματα στη ζωή, φυσιολογικά, π.χ. γαμώτο έπρεπε να βάλω περισσότερη μαγιά στη πίτα, έπρεπε ναχα παρκάρει καλύτερα, πήρα δυό τρία κιλά τελευταία, γαμώτο μίλησα άσχημα στο φίλο μου, κλπ κλπ τα αντέχεις λέμε.

Αλλά το να σε κοιτάνε γύρω γύρω μερικά εκατοντάδες χιλιάδες αρπακτικά, νταβατζήδες, πουτάνες, έμποροι ναρκωτικών, πουλημένοι λειτουργοί, απατεώνες κάθε λογής, σφετεριστές της ζωής σου και των παιδιών σου, να ξελιγώνονται στα γέλια με τη κατάστασή σου, και να σου ζητάνε να πληρώσεις φόρους , να απαιτούν να είσαι καλός πολίτης, και να σε απειλούν στο καπάκι έτσι και κάνεις το παραμικρό σφάλμα σε οτιδήποτε, δε μπορεί ένα Ζάλογγο θα τον χορέψεις αργά ή γρήγορα.

Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική λύση. Αντί να πέσεις εσύ μαλάκα μου να μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί πουθενά. Μπορείς?
Μπορείς να τους φτύσεις κατάμουτρα όπως σε φτύνουν?

Μπορείς όταν ξαναέρθει ο βλαχοδήμαρχος ενόψει εκλογών να σου πει "ρε φιλάρα βάλε ένα κρασί να πιουμε να τα πούμε λιγάκι" να του πεις απλά,
Αντε και γαμήσου ξεφτίλα. Εξω κλέφτη απ΄το σπίτι μου! ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Δε τη χάνεις την αιώνια βασιλεία. Μη φοβάσαι. Δεν υπάρχει εντολή "ου βρίσεις το ξεφτίλα"
Θα σε πάρουν έτσι κι αλλοιώς στο παράδεισο. Η κόλαση είναι κομπλέ. Δε χωράει κουνούπι!

Τώρα στα σοβαρά ρε παιδιά. Υπάρχει έστω και ένας φυσιολογικός έντιμος άνθρωπος που να μη βλέπει ΑΠΟΛΥΤΑ τι έχει γίνει? Και τι γίνεται τώρα αυτή τη στιγμή, κάθε στιγμή?

Αν υπάρχει, χρειάζεται ψυχίατρο άμεσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: