Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΥΣ!

Φώτα και σεισμός. Φοβερός συνδυασμός. Ευτυχώς χωρίς τρομακτικές συνέπειες (αυτή τη φορά..)
Είναι σαν κάποιος με μπλακ χιούμορ να διευκρίνησε (από άνωθεν),

"Εγώ να σας φωτίσω μεν, εσείς θα κουνηθείτε από τη θέση σας επιτέλους ή κι αυτή τη παλιοδουλειά πάλι εγώ πρέπει να τη κάνω?"

Θα είχα συγκινηθεί από το "σημαδιακό" αν δεν είχα την υποψία πως ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού πλέον, έχει χωθει τόσο βαθειά στην απόλυτη μιζέρια που μπορεί ενδόμυχα να εύχεται κάποια μεγάλη καταστροφή μπας και νοιώσουν ότι υπάρχουν!

Ναι ξέρω ότι ακούγεται κακό, διεστραμμένο αλλά δεν βλέπω και πολλά περιθώρια βελτίωσης με άλλο τρόπο.

Μάλιστα τώρα που οι καταστροφικές ταινίες (το τέλος του κόσμου κλπ) είναι τόσο στη μόδα, αν παρατηρήσεις τις κουβέντες γύρω θα ακούσεις διάφορα χαριτωμένα.
"Κρίμα σώθηκε και κάποιος. Το καλό θα ήταν να μην μείνει κανένας!"

Δεν συζητώ βέβαια για τους χιλιάδες οπαδούς ανά το κόσμο που έχουν πέσει σε έκσταση μόνο και μόνο σκεπτόμενοι το τέλος του κόσμου και τον όποιο σωτήρα θα επιλέξει τους λίγους και εκλεκτούς να συνεχίσουν. (αυτή η μόνιμη ευχή του κάθε μικροσκοπικού πιθήκου ότι είναι ο ένας και εκλεκτός!)

Δυστυχώς η φώτιση απ'οτι φαίνεται θα πρέπει (όπως πάντα) να έρθει με το ζόρι. Γιατί ο άνθρωπος ήταν είναι και θα είναι το κακομαθημένο μωρό του σύμπαντος.

Για σκεφτείτε καλύτερα τις αντιδράσεις, τις απαιτήσεις και την επιμονή ενός κακομαθημένου πιτσιρίκου.
Βλέπετε κάτι διαφορετικό σε παγκόσμιο επίπεδο?
Θέλω κι άλλο, το θέλω τώρα και το θέλω όλο δικό μου.

Και το πιο ωραίο, αυτό το σαδομαζοχιστικό μωράκι, τη καταβρίσκει όταν ξέρει ότι ήρθε η ώρα να πληρώσει για τις σκανταλιές.
Αλλά κι εκείνη την ύστατη ώρα εύχεται το ίδιο πάντα με τον αλτρουισμό που τον διακρίνει.
"Να πνιγουν τα πάντα και ναμαι ο Νώε!!"

Σήμερα τα Φώτα κι ο Φωτισμός
και καπάκι ήρθε κι ένας σεισμός!

Τέσσερα χρόνια μένουν μέχρι το 2012, δέκα χρόνια μένουν μέχρι το 2018 και η παράνοια αρχίζει και κάνει πάρτυ με νταούλια και βιολιά.

Δεν είμαι συνομοσιολόγος αλλά έχω την υποψία ότι σύντομα, πολύ σύντομα θα ξεπεταχτεί κάποιος παγκόσμιος αυτόκλητος σωτήρας και το χειρότερο θα θελήσει να μας το αποδείξει. Γουστάρετε ?:)

Δεν υπάρχουν σχόλια: