Κυριακή 25 Μαρτίου 2007

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ

Οι παρακάτω διευκρινήσεις δεν προέρχονται από ένα ξεμωραμένο διαστροφικό νου που απεχθάνεται τους νέους και βαράει τη μαγκούρα, είναι η απόρροια των όσων ακούω συχνότατα, σε διάφορους κύκλους και έχω αφήσει να κρέμωνται πάνω από το κεφάλι μου σαν ξινισμένα ραδίκια...

-Αγόρια, οταν ακούμε τον εθνικό ύμνο και τον εθνικό ύμνο κάθε έθνους, δείχνουμε σεβασμό (σπουδαία λέξη αν και ξεχασμένη πλέον), δεν συνοδεύομε ένα σύμβολο με εκφράσεις όπως θα σας γ....σουμε όλους, η μάνα σου η......., η ξαδέλφη σου η......, γιατί αλλοιώς ο ποιητής, δεν θα ξεκίναγε με το γνωστό τρόπο τον ύμνο, σκεπτόμενος τους έλληνες , θα τον ξεκίναγε λέγοντας "σε γνωρίζω από την όψη της μ....κιας σου της τρομερής.

-Κορίτσια όταν κοιτάμε τους φουστανελάδες δεν κάνουμε σχόλια με εκείνο το γνωστό πλέον ύφακι "κοτ κοτ κοτ" του είδους "Αχ μαρίκα τι να φόραγαν από κάτω?" Πρώτον γιατί όσο ηλίθια και να είναι κάποια πάντα υπάρχει μια ελάχιστη ελπίδα βελτίωσης και δεύτερον γιατί δεν θάθελες να δεις κοπέλλα μου τι είχε από κάτω πίστεψέ με.

-Εσπρέσι φρέντι με σος σοκολάτας του οποιου χαμουρομάγαζου συχνάζετε, όχι, τα ΨΑΡΑ δεν ήταν του Ωνάση. Δεν άραζαν εκεί κότερα. Εκεί περπάτησε η Δόξα από το ομώνυμο ποιήμα το οποίο εσείς δεν ακούγατε γιατί εκείνη την ώρα στέλνατε μήνυμα στο Μήτσο να του πείτε ότι είναι "ζουζουνάκος" !!!

-Ναι δεν είχε πολλές καρακουκλάρες η επανάσταση, γιατί εσύ ειδικά που το είπες ορίζεις την ομορφιά μεταξύ της αγωνίας σου να μετράς τα ψωμάκια σου στο πισινό σου κάθε πρωϊ που σηκώνεσαι, και του εμετού που κάνεις μόλις αμαρτήσεις και φας ένα κόκκο σοκολατάκι!!!

Εχω ακούσει κι άλλα αλλά τα πήρα στο κρανία και γράφοντάς τα μόνο οπότε ας συνεχίσει κάποιος άλλος να πιει το ποτηρίον τούτο....

Δεν υπάρχουν σχόλια: