Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΑ?

Θα κοπεί η πίστωση στα φάρμακα?
Σοβαρολογείτε???
Δηλαδή ο πατέρας μου ο οποίος μόνο συμμετοχή πληρώνει 120 ευρώ το μήνα θα πρέπει να κόψει το λαιμό του να βρίσκει 500 ευρώ το μήνα (τόσο κοστίζουν, μη πω και παραπάνω) καθότι με χρόνια σοβαρή πνευμονοπάθια και τρία μπαι πας, και θα πηγαίνει να στήνεται στην ουρά με τα πόδια του τούμπανα πρησμένα, για να πάρει τα λεφτά του που ήδη έχει πληρώσει από 35 χρόνια δουλειάς???

Και όχι δεν θα τα βάλω με τους φαρμακοποιούς. Γελιέστε. Θα τα βάλω με το κανονικό σχέδιο εξόντωσης του πληθυσμου που έχετε ξεκινήσει.Θα τα βάλω με εκείνους που εισπάττουν χρόνια δισεκατομύρια από τους εργαζόμενους και δεν έχουν να πληρώσουν λέει τα φαρμακεία για να εξασφαλίσουν τη περίθαλψή τους. Δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν τα φάρμακα κι έχουν λεφτά να πληρώσουν τις τράπεζες!!!!!

Ελπίζω να μην είσαστε προληπτικοί, γιατί σας ενημερώνω ότι μόνο τις κατάρες που έχετε εισπράξει από σήμερα το πρωί από τα γερόντια και από όλους τους ανθρώπους που υποφέρουν χρόνια και βασανίζονται από κάθε λογής αρρώστειες, (και οι οικογένειές τους) μόνο από αυτές τις κατάρες την έχετε βάψει!

ΑΙΣΧΟΣ!!!!

Αυτό ήταν το κείμενό μου για τον εορτασμό της 17 Νοέμβρη. Αυτό σε ένα κράτος που έχει ξεπεράσει προ πολλού κάθε όριο αξιοπρέπειας κάθε όριο απανθρωπιάς.

2 σχόλια:

johnniebegood είπε...

οι καταρες των γεροντων δεν κανουν τιποτα.

καλυτερα να μαζευονται εξω απο το σπιτι αυτου ή αυτων που πηραν την αποφαση και να χτυπουν αδεια πιατα, μερα νυχτα.

και οχι μονο οι συνταξιουχοι, αλλά καθε θιγομενος πολιτης πρεπει πλεον να στρεφεται διαμαρτυρομενος κατα των προσωπων που εχουν την ευθυνη, και οχι να διαδηλωνει σαν μαλακας στο κεντρο ενοχλωντας μονο τους υπολοιπους πολιτες.

που μενει ο διοικητης της ΔΕΗ?

που μενει ο Γκαργκανας?

που μενουν οι διοικητες των τραπεζων?

που μενουν υπουργοι και πρωθυπουργος?

συνεχεις διαδηλωσεις εξω απο τα σπιτια τους.

και οχι για να τρομαξουν, αλλά μηπως καταλαβουν οτι αποφασιζουν για την πραγματικοτητα μας ενω δεν θιγεται η δικη τους.

Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος είπε...

Οπως βλεπεις πιο πανω, προτασεις δρασης-αντιδρασης υπαρχουν πολλες. Στο χερι μας ειναι ν αλλαξει αυτη η αποφαση του αισχους. Κι αυτη και πολλες αλλες. Αρκει να ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!